Eerste blokfluitles

Nieuwe aanwinst voor Fanfare Eendracht Dieteren! Na een succesvolle proefles afgelopen zaterdag is er weer een blokfluitgroep begonnen. Drie leerlingen maken onder begeleiding van Ankie Mofers kennis met het musiceren. Tijdens de les hebben ze al samen gezongen, geklapt, in de maat gelopen en een paar tonen op de blokfluit geblazen. Ze mochten zelfs de kleur van de blokfluit zelf kiezen 😊. Alle kinderen waren erg enthousiast, net als hun docent Ankie. Dat er nog veel leuke lessen mogen volgen!

 

 

Als er nog kinderen zijn, die ook graag mee willen doen: aansluiten kan nog! Iedere zaterdag om 10.00u is er een blokfluitles in Dieteren. Bij interesse, stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Thijs Linssen op 06-44454877.

Blokfluitles

 

 

Het gaat hard binnen de Fanfare familie 😊

Het is niet bekend of het iets te maken heeft met de avondklok maar binnen de Fanfare familie hebben we weer een jonge spruit mogen verwelkomen.

Nico en Jolanda Geerlings-Thiecke hebben gezinsuitbreiding mogen begroeten met de geboorte van hun zoon Thomas. Met de genen van Mama en Papa ligt een muzikale toekomst wel voor de hand.

Namens de gehele Fanfare familie willen we Jolande, Nico en Thomas natuurlijk heel veel plezier en warmte toewensen bij deze mooie eerste weken.

Geniet ervan..

Fanfare familie weer uitgebreid,

Bij velen is het momenteel erg rustig, zo ook binnen onze Fanfare. Maar niet binnen het gezin van onze es-bassist Thijs Houtackers. Met de geboorte van zoon Tim zal het binnen het huishouden van Thijs en Linda een drukte van belang zijn.

We willen Thijs, Linda, Koen en Bart van harte feliciteren met de geboorte van hun zoon en broertje Tim.

Dat Tim samen met zijn broertjes in de schoenen mag treden van zijn vader en ook de muzikale genen en verenigingshart heeft meegekregen.

 

Geniet van deze speciale tijd.

Beste fanfareleden en sympathisanten,

Het jaar loopt teneinde, en wat voor een jaar. De wereld staat op zijn kop en Corona bepaalt nog steeds ons hele leven enorm. Muzikaal hebben we het afgelopen jaar op een houtje moeten bijten met maar sporadisch (en kleinschalige) repetities, geen concerten/uitvoeringen en ook geen leuke verenigingsactiviteiten. Van een verenigingsgeest en saamhorigheid is sinds maart niet echt meer sprake.

Hadden we nog de hoop dat we na de eerste golf en na de zomervakantie langzaam maar zeker de draad konden oppakken, kwamen we er al snel achter dat het virus zich nog lang niet gewonnen geeft. En daarmee vervlogen onze plannen om dit jaar weer gezamenlijk optredens te verzorgen.  En nog persoonlijker, wie had destijds kunnen denken dat we nu aan het einde van dit bizarre jaar geen echt sfeervolle en intieme Kerst en geen opwindende start van het nieuwe jaar met onze geliefden kunnen vieren. Ons content doen, is en blijft het parool, hoe vervelend of moeilijk dit ook soms is.

Het medeleven gaat nu, aan  de vooravond van de feestdagen, uit naar hen die het afgelopen jaar persoonlijk getroffen zijn door het virus of die naasten hebben die het Coronavirus hebben opgelopen.

Halsreikend zien we samen met jullie uit naar de beschikbaarheid van het vaccin en de hoop dat het leven weer snel zijn normale gangetje vindt. Dit normaal geldt dan zowel voor jullie persoonlijk met jullie familie, vrienden en bekenden, maar ook binnen onze fanfare. Plannen bij ons te over, maar op welke termijn is vooralsnog de vraag.

Het bestuur van de fanfare wenst jullie allen, ondanks de actuele situatie, hele mooie Kerstdagen in huiselijke kring en hoopt dat gelukkige tijden weer snel in 2021 aanbreken. Wij staan in de startblokken om als bestuur van de fanfare hieraan bij te dragen. 

Laat 2020 rusten voorgoed en begin 2021 vol goede moed.

Namens jullie bestuur, voorzitter Paul Wouters

 

 

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com