Herstart van repetities

 

De seinen staan op groen, we mogen weer samen muziek gaan maken. De cijfers gaan in het algemeen de goede kant op en hoe langer hoe meer mensen zijn (of worden op korte termijn) gevaccineerd.

 

Door de Gemeente (voor ons als vereniging de bepalende factor) zijn we geïnformeerd dat we weer verantwoord kunnen en mogen repeteren. Natuurlijk wel met de nodige voorzorgsmaatrelegen.

 

Daar maken we dan ook dankbaar gebruik van zodat we onze leden weer de mogelijkheid kunnen aanbieden om samen muziek te maken. Bart en Roel staan ook te trappelen om de muzikanten verantwoord bij de hand te nemen bij deze hernieuwde opstart. De eerste repetities staan dan ook gepland op dinsdag en woensdag 1 en 2 juni. De Drumband in de Wiejerd en de Fanfare in de Koppel (ivm de beschikbare ruimte). We hopen snel weer gezamenlijk onze hobby op te pakken. Los van de muziek is het natuurlijk ook hoog tijd om de sociale banden weer aan te halen. Men zou bijna vergeten wat de sociale binding kan betekenen voor een mens..

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com