Rabo ClubSupport

Komende week start de jaarlijkse ClubSupport van de Rabobank. Ook als Fanfare Eendracht Dieteren hopen we zo veel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Deze stemmen moeten we voornamelijk als leden bij elkaar zien te krijgen. Natuurlijk door zelf de mogelijke stemmen uit te brengen, maar ook door familie, bekenden te benaderen om ook enkele van hun stemmen aan onze vereniging te geven. 

Route stemmen
Dit jaar is de route voor stemmen net als vorig jaar. De leden van Rabobank stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren. Heeft het lid geen overeenkomst voor Rabo Internetbankieren? Dan is er een stemcode verstuurd via brief of e-mail en stemt diegene via de actiesite. 

Stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren
Het stemmen via de Rabo Bankieren App of Rabo Internetbankieren gaat heel eenvoudig: kies na het inloggen voor Zelf Regelen - Lidmaatschap - Rabo ClubSupport. Vervolgens zie je de deelnemende clubs en kunnen de 5 stemmen uitgebracht worden. Hier is geen stemcode voor nodig.

 

Stemmen via de actiesite
Met de persoonlijke stemcode ga je naar de actiesite  https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode om de stemmen uit te brengen. Heeft een lid geen stemcode gekregen en heeft hij ook geen Rabo Internetbankieren? Dan kan diegene contact opnemen met onze Klantenservice (bereikbaar op telefoonnummer 046-442 9 442).

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com