Beste muzikanten,

Jaarlijks wordt binnen onze vereniging het Albert Mostard Concours georganiseerd. De laatste jaren onder de noemer intern solistenconcours. Dit geeft echter niet goed de intentie van deze activiteit weer. Sinds vorig jaar noemen we het ook geen solistenconcours meer maar een voorspeeldag.

Dit jaar wordt deze voorspeeldag gehouden op zondag 1 december 2013 vanf 10:00 uur.

Dit zal inhouden dat alle leerlingen/muzikanten een optreden kunnen/zullen verzorgen welke wel in de lijn van het AMC zal worden beoordeeld. De aanwezige jury geeft dan een rapport met hierin zijn positief kritische bevindingen.

Om jullie voldoende tijd te gunnen om samen en/of alleen een muziekstuk uit te zoeken en in te studeren bij deze de inschrijvingsgegevens.

  • De leerlingen welke les hebben bij Myouthic: vraag jullie docent om geschikte muziek, ook wij ls orkestcommissie en jeugdcommissie zullen de docenten vragen optimaal mee te werken richting AMC (wetende dat dit momenteel al goed wordt opgepakt)
  • Muzikanten die geen les hebben en geen geschikte muziek kunnen vinden: doe een beroep op anderen of vraag aan iemand van de orkestcommissie.
  • Solisten, denk er aan: vraag ook naar de pianopartij.

Iedere deelnemer zal dus een opbouwend juryrapport ontvangen, waarna de AMC wisselbeker uitgereikt zal worden aan de tamboer en blazer die in het afgelopen jaar, naar mening van de docent(en) en jury de meeste progressie heeft geboekt.

Opgaveformulier AMC 2013

Dit formulier graag inleveren voor 18 november bij Fön Schulpen, Roosterderweg 4 (mailen mag natuurlijk ook)

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com