Music@deetere 2014

Beste inwoner(s) van Dieteren,

Dit jaar bestaan ons damescomité, onze drumband en onze fanfare respectievelijk 50, 55 en 145 jaar. Op 25 en 26 oktober a.s. vieren wij feest ter gelegenheid van deze jubilea. Op zaterdag 25 oktober doen wij dit door het uitvoeren van een concert in de concertreeks Music@deetere.

Wij zijn 5 jaar geleden gestart met de concertreeks Music@deetere. Het thema was toen ‘musical’ en samen met musicalster Susan Seegers beleefden ons publiek en onze fanfare twee onvergetelijke avonden. Dit smaakte naar meer en de afgelopen jaren werd de concertreeks voortgezet met concerten die als thema droegen ‘film en tv’, ‘around the World in 80 beats’ en tenslotte ‘Amerika’.

Dit jaar hebben we gekozen voor het thema ‘Top 2000’. Tijdens dit concert zal onze fanfare optreden samen met de aanstormende zangtalenten Pauline van Deursen en Rob Reijners en het vertrouwde combo bestaande uit Rob Mennen op toetsen, Theo Collaert op basgitaar, Gesuino Derosas op gitaar en onze eigen Lars van den Oever op drums. Gelet op het thema zullen zij uiteraard liedjes uit de Top 2000 ten gehore brengen. Op het programma staan o.a. de volgende nummers: Deep purple medley, Paradise by the Dashboardlight en hoe kan het anders, Bohemian Rhapsody.

Voor deze gelegenheid wordt ons gemeenschapshuis omgetoverd tot een concertgebouw. U wordt ontvangen in de kleine zaal die door de fanfare wordt omgebouwd tot een foyer. Verder wordt de grote zaal omgebouwd tot concertzaal. Kortom, kosten nog moeite worden gespaard om het publiek wederom een onvergetelijke avond te bezorgen.

Kaarten voor dit concert kosten € 5,-. U kunt kaarten bestellen door het bestelformulier aan de ommezijde van deze flyer in te vullen en dit bij Paul Opgenort, Roosterweg 9, 6114 KA Dieteren in de brievenbus te stoppen. U kunt uw ingevulde bestelformulier ook bij ons kwijt tijdens onze rondgang op 5 oktober a.s. . Ook over deze rondgang leest u meer aan de ommezijde van deze flyer. De door u bestelde kaart(en) worden tijdig bij u thuis afgeleverd en u betaalt pas bij aflevering.

Wij zien er naar uit om U op 25 oktober a.s. te mogen begroeten,

Bestuur fanfare Eendracht Dieteren

 

 

 

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com