Na maanden van voorbereiding zal Drumband Fanfare Eendracht Dieteren uitkomend in de 3de divisie zondag 16 november deelnemen aan het bondsconcours van de Limburgse Bond voor Tamboerkorpsen. Deze deelname zal plaatsvinden in MFC Gebrook te Hoensbroek waar het optreden gepland is om 14:15 uur. Na alle intensieve repetitie’s onder leiding van hun instructeur Rico Stevens zullen de leden tijdens dit optreden hun muzikale topniveau ten gehore moeten brengen.

Als voorbereiding werd niet alleen volop gerepeteerd, maar werd er ook deelgenomen aan diverse concerten in en buiten Dieteren.

Alvorens echter de grote dag is aangebroken, zullen instructeur en leden nog enkele spannende dagen tegemoet gaan waarin de laatste oneffenheden weggewerkt moeten worden en er nog intensief gerepeteerd zal worden aan de vier te beoordelen muziekwerken,

· Ned I Vester van G. Pedersen in een arrangement van Lars van den Oever

· Kunderbreuk (verplicht werk) van  G. Prince

· Nadalin van B. Shew in een arrangement van Henk Martens

· Pictures,  Large Version van Rico Stevens

Ter afsluiting van de voorbereiding zal op woensdag 12 november in gemeenschapshuis de Koppel aan de Vleutstraat te Dieteren om 19.30 uur een generale repetitie worden gehouden welke voor eenieder vrij toegankelijk is.

 

Uiteraard nodigen bestuur, instructeur en leden u van harte uit om deze generale repetitie op 12 november en het optreden tijdens het bondsconcours op 16 november bij te wonen wat voor eenieder een extra stimulans zal zijn.

Activiteiten

Geen evenementen

Fanfare Eendracht Dieteren

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com